O kapelách na zimním Bornflossrocku 2017

09.12.2017 16:37

 

 1. Jako první zahraje - sestava hudebníků

Mazzan a Koky Revival & band

Známá žacléřská osobnost  .... Mazzan......  s novým koletkivem hudebníků  -  nechme se překvapit (jistě příjemně).

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

2. Druhá kapela Wait - tato kapela doprovázela kapelu  Škwor na koncertním turné jako předkapela. Jejich vystoupení jsme mohli vidět v roce 2015 v UFFU Trutnov.  Stálo ta za to, dost dobré........

ODKAZY:

www.facebook.com/waitbandcz

www.waitband.cz/kapela/

bandzone.cz/wait

 

Skupina WAIT vznikla v roce 2008 v Hradci Králové. Založil ji baskytarista a autor většiny skladeb Ivan Kučera a v současnosti ji kromě něj tvoří zpěvačka Martina Panchártková, bubeník Jaroslav Samek aka. Mr. Piggs a kytarista Pavel Herynk.

WAIT absolvoval nespočet vystoupení na regionální scéně, především v klubech a na festivalech a tím si vybudoval povědomí u mnoha příznivců.

První CD dostalo jméno "Wait For Me" a je složena z autorských písní zpívaných v angličtině. Světlo světa spatřila na podzim roku 2014 a především pro Ivana to byla zásadní záležitost, na které si vyzkoušel v praxi mnoho aranžerských i technických fíglů.

Po ukončení nahrávání proběhly v kapele personální změny v podobě odchodu kytaristy Vládi Šrámka a bubeníka Tomáše Votavy, které pak vykrystalizovaly v současnou sestavu. Ivan oslovil nejprve Jardu Samka, svého bývalého spoluhráče z legendární hradecké kapely Distorze, která byla zkraje devadesátých let považována za jednu z nejtvrdších a hráčsky vyspělých kapel.

V lednu 2015 se přidal kytarista Pavel Herynk, který s Ivanem působil ve skupině Beautiful Losers, a také spolu a včetně Jardy Samka zažili divoká a neopakovatelná devadesátá léta na společných koncertech kapel Anachronic (kde v té době s Pavlem působil i dnes velmi populární hitmaker Michal Hrůza) a právě hradecké Distorze.

Nejnovější členkou kapely je zpěvačka Martina Panchártková, která nahradila Alenu Drtinovou nejprve jako záskok a od dubna 2016 již jako plnohodnotný člen WAIT.

Po období intenzivního zkoušení skupina WAIT vystupuje od jara 2015 na mnoha klubových a festivalových akcích, ale také jako speciální host na třech sekcích turné skupiny Škwor, celkem 49 koncertů v sálech po celé ČR.

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

3. Poslední kapela, ale ta, která nás bude nejdelší dobu bavit svým vystoupením je kapela Bez-Obav.   Postará se o kvalitní zábavu až do pozdních hodin v podobě všech známých pecek z domova i ze zahraničí.  Věřím, že to bude pořádná pařba.

 

 ODKAZY:

 

 www.facebook.com/Bez-obav-727067714058822/

 

bandzone.cz/_84946?at=info&cd=1

 

 

Jsme parta hudebníků která se shodou náhod slezla  koncem roku 2012.Každý z nás

měl už zkušenosti z různých kapel.Po dohodě a pár zkouškách jsme se domluvili,že si chceme v klidu /bezobav/ zahrát to co máme rádi.    

Protože jsme každý trochu jinde,ale všichni ROCKEŘI je náš playlist hodně barevný hrajeme písně od : AC-DC, ACCEPT ,PINK FLOYD, LUCIE, KABÁT, HARLEJ, XIII.STOLETÍ, L.KŘIŽEK, HORKÝŽE SLÍŽE, ALKEHOL, D.LANDA, KERN, PRAŽSKÝ VÝBĚR, HELLOWEEN, KRUCIPUSK, ARAKAIN, V.KVARTETO, DOGA, HUDBA PRAHA atd. Pár písní jsme oprášili z předešlé tvorby již zaniklých kapel kde jsme hráli /BRILIEN Jirka Steklý,Jan Jaroš/ a /TARAKAN Ivo Novotný/ které si můžete poslechnout v playlistu bandzone.

Za uplynulé roky jsme si bez obav zahráli na mnoha akcích zábavách,oslavách,moto i auto srazech a festivalech.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Krátké video ukázky jsou k dispozici na této stránce, v novinkách, záložka:   krátké video ukázky.